Wat wij doen

Beleggen

Telestho investeert in zowel residentieel als
commercieel onroerend goed. 

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met beleggers met grootste en serieuze plannen,
die goed passen bij onze vastberadenheid en kennis. Meer weten over onze opties?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze portefeuille kenmerkt zich door de grote diversiteit van type onroerend goed en locaties. Indien u overweegt uw pand te verkopen komen wij graag in contact zodat wij vrijblijvend een voorstel kunnen uitbrengen. Ons team staat altijd klaar met enthousiasme en passie voor het vak.
Wij zijn constant bezig met het zoeken naar goed investeringsmogelijkheden en zetten ons voor de volle 100% in.
Interesse? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Ontwikkelen

Wij focussen ons samen met gespecialiseerde en gemotiveerde partners op het ontwikkelen, renoveren of verbouwen van leegstaande of oude panden. 

We bouwen nieuwe woningen ten behoeve van zowel de koopsector als de huursector en proberen zodoende bij te dragen aan het verbeteren van de leefomgeving en de de grote vraag naar woningen. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties om woningen te kunnen creeren.

Samen met onze partners werken we aan onze missie om vastgoed tot leven te laten komen en het maximale uit een pand te halen. Met de visie van onze partners en Telestho ontwerpen en creëren we ruimtes waarbewoners zich thuis voelen of waar werknemers of ondernemers hun beste werk kunnen genereren in kantoren en bedrijfsruimtes dieaansluiten bij hun bedrijf. Ben jij aannemer, architect of jurist en wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op.

Dispositie

Telestho heeft een uitgebreid en divers portfolio aan panden, waar regelmatig een pand uit verkocht wordt.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en wij zien mogelijkheden in elk project. Daarom is het voor ons belangrijk om altijd in beweging te zijn en actief in de markt te blijven. Bent u opzoek naar een beleggingspand of een woning voor eigen gebruik dan kunt u zich aanmelden via ons contactformulier of bellen met 020 737 0150.

Vragen? Of graag onze brief ontvangen?