Residentieel vastgoed

"

Lees verder

Wat is residentieel vastgoed?

Binnen vastgoed onderscheiden we verschillende vormen. Particuliere of zakelijke eigendommen, vrijstaande woningen of appartementen, winkels of kantoren, elk type vastgoed heeft zijn eigen unieke karakter en mogelijkheden. Residentieel vastgoed is vastgoed voor bewoning. Bij Telestho Vastgoed staan we voor u klaar om u te begeleiden bij het ontdekken van de waarde van residentieel vastgoed als een krachtig instrument binnen uw beleggingsportfolio. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Residentieel vastgoed omvat onroerend goed dat primair wordt gebruikt voor bewoning. Voorbeelden van residentieel vastgoed zijn onder andere appartementencomplexen, eengezinswoningen en villa’s. Dit verschilt van commercieel vastgoed, wat gericht is op zakelijk gebruik, zoals kantoren, winkels en industriële ruimtes. Hoewel beide categorieën vastgoed waarde vertegenwoordigen, verschillen ze in hun doel en gebruik.

Residentieel vastgoed:
• Particuliere woonruimte
• Seizoensverhuur
• Verhuur op basis van verhuurgarantie

 

$

Bekijk ons portfolio

Investeren in residentieel vastgoed

Bij investeren in vastgoed wordt vaak gesproken over residentieel vastgoed. Investeren in residentieel vastgoed is voor nieuwe beleggers het meest aantrekkelijk vanwege de constante vraag, het relatief eenvoudig beheer en het gemak waarmee nieuwe huurders te vinden zijn voor uw pand. Het investeren van geld in woningen verschilt aanzienlijk van investeren in zakelijke panden. Wanneer u een pand koopt dat niet bedoeld is voor eigen gebruik, kan dit op verschillende manieren winst opleveren. Ten eerste profiteert u van marktwerking: als de vastgoedprijzen stijgen, neemt de waarde van uw bezit toe. Daarnaast kunt u het vastgoed benutten door de ruimte te verhuren. In het geval van residentieel vastgoed betreft het panden met een woonfunctie, terwijl bij niet-residentieel vastgoed de focus voornamelijk ligt op zakelijke en recreatieve doeleinden. Elke vorm van verhuur gaat echter gepaard met unieke voorwaarden en verplichtingen.

Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste strategieën om uw investering te maximaliseren en uw doelen te bereiken. Wij geloven in het creëren van waarde door het optimaal benutten van residentieel vastgoed en wij zijn gedreven om uitstekende resultaten voor al onze investeerders te realiseren.

$

Neem contact op

Residentieel vastgoed verhuren

Wanneer u een tweede huis koopt met als doel dit pand te verhuren, neemt u niet alleen de rol van vastgoedeigenaar op u, maar wordt u ook een huisbaas. Dit betekent dat u maandelijks de huursom int en dat u verantwoordelijk bent voor het naleven van wettelijke eisen en andere afspraken die zijn vastgelegd in het huurcontract.

Het verhuren van residentieel vastgoed brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Als bijvoorbeeld schade niet wordt gerepareerd, kan de huurder u als huisbaas in gebreke stellen. Vanwege het feit dat particuliere verhuur aanzienlijk wat werk met zich kan meebrengen, kiezen veel particuliere huiseigenaren ervoor om dit uit te besteden aan een verhuurmakelaar. Deze professionals fungeren als intermediaire organisaties die de exploitatie van het huurobject verzorgen. Naast residentieel vastgoed kunnen deze makelaars ook zakelijke objecten verhuren in opdracht van de eigenaar.

$

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Telestho Vastgoed is uw partner in zowel residentieel als commercieel vastgoed. Wij geloven in het creëren van waarde door vastberadenheid en kennis te combineren met serieuze plannen van investeerders die goed bij ons passen. Of u nu geïnteresseerd bent in het financieren van residentieel vastgoed, het verkennen van commerciële mogelijkheden, of beide, wij staan open voor samenwerkingen die onze missie ondersteunen.
Onze portefeuille kenmerkt zich door een grote diversiteit aan typen onroerend goed en locaties. Meer weten over onze opties? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Of graag onze brief ontvangen?