Particulier beleggen in vastgoed

"

Lees verder

Commercieel vastgoed

Investeren in vastgoed trekt steeds meer aandacht vanwege de aantrekkelijke combinatie van directe inkomsten uit verhuur en het potentieel voor kapitaalgroei op lange termijn. Het biedt een tastbaar alternatief in een portefeuille, met de mogelijkheid voor zowel stabiliteit als rendement. Of u nu nieuw bent in de wereld van investeringen of uw huidige portfolio wilt diversifiëren, vastgoed kan een slimme keuze zijn. Voor deskundig advies en begeleiding op maat helpen wij u graag door onze diepgaande kennis en passie voor vastgoed met u te delen. 

$

Bekijk ons portfolio

Hoe werkt particulier beleggen in vastgoed?

Particulier beleggen in vastgoed houdt in dat individuen direct investeren in onroerend goed, zoals woningen, appartementencomplexen of commercieel vastgoed, met als doel vermogensgroei of het genereren van huurinkomsten. In tegenstelling tot beleggen in vastgoedaandelen of -fondsen, biedt deze vorm van investeren de mogelijkheid om directe controle te hebben over uw beleggingsobject en beslissingen te nemen over de exploitatie, verhuur en het beheer ervan. Voor particuliere investeerders in vastgoed betekent dit vaak het zelfstandig aankopen van een pand, het eventueel renoveren om de waarde te verhogen en het vervolgens verhuren of verkopen voor winst. Deze vorm van investeren vereist een proactieve benadering, inclusief marktonderzoek, financiële analyse en mogelijk het beheer van eigendommen. Geïnteresseerd in particulier beleggen in vastgoed? Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding op maat.

$

Neem contact op

Direct of indirect beleggen

Bij het kiezen tussen direct of indirect beleggen in vastgoed, staat u voor een belangrijke beslissing. Direct beleggen betekent dat u zelf eigenaar wordt van het onroerend goed, wat directe controle over uw investering biedt, maar ook verantwoordelijkheid voor beheer en onderhoud met zich meebrengt. Indirect beleggen, via vastgoedfondsen of -beursgenoteerde bedrijven, vermindert de beheerlast en biedt diversificatie, maar met minder controle en potentieel lagere directe rendementen. De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur, investeringsdoelen en hoe actief u betrokken wilt zijn bij uw vastgoedinvestering. Wij komen graag met u in contact om samen te kijken welke beleggingsstrategie het beste bij u past.

$

Neem contact op

Waarom kiezen voor Telestho Vastgoed?

Bij Telestho Vastgoed geloven we in transparantie, betrouwbaarheid en resultaten. Onze focus ligt op het creëren van duurzame waarde en stabiliteit voor onze investeerders. We bieden niet alleen toegang tot een breed scala aan investeringsmogelijkheden, maar ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen kunt nemen. Met onze bewezen staat van dienst en ons streven naar excellentie, zijn we de ideale partner voor uw vastgoedbeleggingen.
Klaar om te beginnen met particulier beleggen in vastgoed? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we uw financiële doelen bespreken en een strategie ontwikkelen om ze te bereiken. Met Telestho Vastgoed aan uw zijde, kunt u met vertrouwen investeren in de toekomst.

Vragen? Of graag onze brief ontvangen?